torsdag 10 mars 2016

Livet ler

Snart fredag, känns i både kropp å knopp att helg behövs, veckan har gått bra med det har varit mycket på jobbet så det typ ekar i huvudet varje dag när jag kommer hem haha.. nåja, snart får man vila upp igen!

Sådär annars ler livet, allt faller på sin plats och allt känns så bra för tillfället, Victor har också fått ett nytt jobb erbjudande och han tackade såklart Ja, så nu är det egentligen flytten bara som tycks stå stilla, hehe.. har inte alls börjat packa eller ens försökt, vet inte ens var man skall börja, meeen nu har jag ställt in mej på att börja på nästa vecka!

Igår fick vi hem vår vagn! wihiii, det blev en Kunert vagn + bilstol för spädisar, beställd från vauvakulma.fi. Vagnen kom i ett stoort paket, hjulen fick vi själv sätta fasst och det tog en stund, en nerv eller två förän vi fattade hur vagnen funkar , haha! Nåja, nu är den iallafall ihop och står och väntar på lilla bebisen. Vi är riktigt nöjda, snygg och bra kvalite och riktigt vår stil, gillar att både vagnen och bilstolen inte väger som en elefant, och vagnen är riktigt lätt att styra. Man kunde ju välja hjul som vrider sig så att det skall va "enklare" att styra vagnen, min syster har en vagn med såna hjul men jag tycker personligen att den är svårare att styra, tycker att vagnen far lite vart den tycker, skit dåligt föklarat men hoppas ni förstår hur jag menar, hehe..  Så vi valde "vanliga" hjul, och känner att det var rätt val, för hittills tycker jag inte det har varit svårt på något sätt att styra vagnen, vi är nöjda. Instruktionerna sko man ju ha kunna tork sig med dock, för dom va nog de värdelösaste, men allt kan ju int bara va bra?


Det fanns 14 olika färger att välja på, vilket var jätte bra, men vår favorit var ju nog den hel svarta, och så fick vi välja färg på ramen, grå, svart eller vit, och som ni ser valde vi vitt! "Fälgarna" hade man också 2 val med, tycker detta är en riktigt super vagn för ett såpas lågt pris, så jag rakomenderar!

Vår Tindra tycks vara riktigt intresserad av vagnen





8 kommentarer:

  1. Menar absolut inget illa och hoppas att du inte tar de så, men det kan va bra att tänka på att lära katten från första början att int va på/i vagnen, de finns ju bebisar som kvävts till döds av katter som kommit i vagnen då det varit varmare där på vintern/svalare på sommaren o sökt sig dit o sova. Samma med spjälsängen, vet om flera som har "kattskydd" (typ som ett galler) ovanpå just för samma risk om de finns katter i hemmet. :)

    SvaraRadera
  2. Vår katt sov på vagnen från den dag vi fick hem den (vagnen alltså :D) å int tänkt vi nu på de nå, tills vi kom hem från bb och sku ut med vagnen, då blev de hus i helvete o katten ba fräääst :D de va ju hennes vagn!! Enligt katten då.. Sluta me att vi efter nå veckor fick laga bort kattraati då hon ba sku va på vagnen hela tiden å blev fitti då vi sku ut å skutt.... + att hon sov på den även då babyn sov I vagnen..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ojdå, va surt att de blev så :/ Hittills har vår katt inte varit i vagnen desto mera, tror nog det var nyfikenheten bara, hon har sin favvo plats redan och är väldit "lydig" eller hur man nu ska sej :D måst bara håll koll nu så hon int råk tar över vagnen ;)

      Radera
  3. Våra katter har luggit i vagnen sen vi fick hem den,då va ja i v 20.. samma sak så har dom luggit i spjälsängen å sovit.. när bebisen kom hem så int va de nå problem.. nog ha dom nångång sovit i spjälsängen men oftast flyttat sig när bebisen kom dit.. men har nog hänt sig att katten sovit i fotändan fasst bebisen sovit där..men visst!!absolut värt att tänka på!

    SvaraRadera
  4. Har tänkt lite så faktist att vissa katter kanske förstår att inte ligga ner på bebins ansikte, men det är ju något man måste hålla koll på förståss. Ser inget fel med att katten sover tex i fotändan i spjälsängen fasst bebis ligger där :) som sakt, det finns smartare katter också, å vi råkar ha såna ;)

    SvaraRadera
  5. hur länge tog det före ni fick den? jag har beställt från samma ställe och väntar ännu... Kom den rakt till dörren elr posten? o fick du isf email då den kommit? tycker de va dåligt med info om sånt då jag beställde.

    SvaraRadera
    Svar
    1. o jaaa hur funkar babyskyddet? får man någon bas att sätta i bilen eller är det en sådan som spänns fast med bältet?

      Radera
  6. Det tog lite på en vecka förän vi fick hem den :) Dom kom till dörren med vagnen men vi var inte hemma just då så dom hade lagt en lapp i postluckan att vi fick hämta vagnen från Neste (alltså närmaste postombud, för oss var det neste). Babyskyddet spänns fasst med bältet. Du kan förståss följa din beställning med nummer du har fått till din e-post, på postens hemsida, så ser du bar paketet rör sig, så gjorde jag så visst ja sådär ungefär när den var här :)

    SvaraRadera